A Windows Media Player-re felraktam ezt a skint vagyis csak rákatt és azóta eszt használom de miért nem lehet lerekni a tálcára a bezárás alatt lévő "minimalized" gombbal?
Mert nem csinál semmi minden megy de az nem.Mindig csak így tüntethetem el:Alt + Tab JA!!!!!!WINDOWS 7 32bit.
Mert már nagyon idegesít és nem akarom kitörölni.Mert az alap olyan sz*rul néz ki.
A Windows Media Player már maga is egy hulladék. :) Vannak sokkal jobb, nagyobb tudású médialejátszók. Ilyesmiket nem a kinézetért használunk. Szerintem.
Én a foobar2000 híve vagyok zenéhez és a Media Player Classic: Home Cinema híve videóhoz.
Ha nem lehet lerakni vele az azt jelenti, hogy valszeg csak kinézetben olyan de nincs ténylegesen beállítva oda a gomb? Csak egy tipp.
View -> Equalizer :)
Ha ügyes vagy, az interfészre is "kiszögelheted", teljesen testreszabható az interfész.
Hát a foobar2000 interfésze (=kezelőfelület) teljesen átalakítható olyanra, ahogy neked az jó. Elsőre nem túl könnyű, de túlélhető. :) Ha jól megcsinálod, nem ablakban lesz az EQ, hanem a főablak része lesz.
Így gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!