Hogyan tudnék véglegesen letörölni egy játékot? Lentebb leírom a részleteket, mert egy kicsit bonyolultabb.
Feltelepítettem a Star Wars: The Force Unleashed 2 játékot, és utána döbbentem rá, hogy át kéne raknom a "D:" meghajtóra, pakolta is át egy ideje, mikor sajnos hirtelen meg kellett szakítanom, így mindkét meghajtón maradt a játék fájljaiból:S Letöröltem mindenhonnan,, ahonnan csak lehetett, és megpróbáltam újrarakni, de most meg úgy érzékeli a rendszer, hogy fel van telepítve. Főmenüben (autorun) is úgy jelenik meg, hogy "PLAY" nem "INSTALL", meg sajnos ha a játék könyvtárában a setup-al indítva installálni szeretném, is csak azt írja ki, hogy a játék telepítve van "uninstall"-álom e... persze a "yes"-re kattintva nem csinál semmit és sajnos ugyanott vagyok:S
Tudom, hogy hülyeséget csináltam, mikor megszakítottam az áthelyezést, de van rá valami mód, hogy megoldjuk a problémát? Nem szeretném formázni a gépet, még teljesen új:S
Előre is köszi a segítségeteket!
Sajnos itt már nem is látja a programot:S
Nincs valamilyen más megoldás rá, hogy ezeket a rejtet, vagy eldugott fájltöredékeket, le lehessen írtani, ami felelős ezért az egészért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!