Milyen programot tudtok ajánlani egy film átkonvertálásra?
Figyelt kérdés
Egy letöltött filmet szeretnék átkonvertálni úgy, hogy DVD lejátszó is le tudja játszani. Jelenleg flv formátumban van.2012. máj. 25. 11:08
1/5 anonim válasza:
bármelyik kicsit komolyabb videószerkesztő tudja, de kis, kifejezett konvertálóprogramnak én a Winavi All in One Converter-t használom
3/5 A kérdező kommentje:
Első hozzászóló: letöltöttem a programot,de a tv-n nem játssza le, pedig DVD-re konvertáltam. Vagy akkor más formátum kell, ha a pendrive-on akarom lejátszani? Az újabb tv-ken vannak usb csatlakozók és azon szeretném lejátszani
2012. máj. 25. 13:22
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs olyan konvertáló amihez nem kell regisztrálni meg fizetni? Jó lenne ha nem lógna bele a képbe a felirat... :S
2012. máj. 25. 14:04
5/5 anonim válasza:
pendrive-on felesleges a dvd formátum (sőt az lenne a meglepő, ha úgy le tudná játszani...)
avi, vagy mp4 (mpeg4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!