Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programot tudtok...

Milyen programot tudtok ajánlani egy film átkonvertálásra?

Figyelt kérdés
Egy letöltött filmet szeretnék átkonvertálni úgy, hogy DVD lejátszó is le tudja játszani. Jelenleg flv formátumban van.
2012. máj. 25. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
bármelyik kicsit komolyabb videószerkesztő tudja, de kis, kifejezett konvertálóprogramnak én a Winavi All in One Converter-t használom
2012. máj. 25. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
AVS (tört) viedo converter
2012. máj. 25. 11:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Első hozzászóló: letöltöttem a programot,de a tv-n nem játssza le, pedig DVD-re konvertáltam. Vagy akkor más formátum kell, ha a pendrive-on akarom lejátszani? Az újabb tv-ken vannak usb csatlakozók és azon szeretném lejátszani
2012. máj. 25. 13:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincs olyan konvertáló amihez nem kell regisztrálni meg fizetni? Jó lenne ha nem lógna bele a képbe a felirat... :S
2012. máj. 25. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:

pendrive-on felesleges a dvd formátum (sőt az lenne a meglepő, ha úgy le tudná játszani...)

avi, vagy mp4 (mpeg4)

2012. máj. 25. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!