Miért nem bootol a gépem?
valami : system error
mi lehet a probléma ???
Első +1 :D
Lehet valami vírus okozta... Újra kell telepíteni szerintem!
Az oka ennek is ezerféle lehet, az eredmény jobb esetben reinstall, rosszabban szerviz. Jobb esetben lehet vírus, vagy pl, vmit rosszul állítottál be / kretén módon tettél egymás mellé két oprendszert. Rosszabb esetben nem te cseszted el, nem is más, hanem hardver.
Az első, amit a helyedben tennék, hogy kiírnék valami live cd-t - pl ubuntu -, arról bootolni a gépet. Ha ez sem megy, leellenőrizni, van-e valmai dvd/kártyaolvasókban, mindent kiszedni onnan. Ha így sem megy, akkor problem, szerviz. Ha viszont elindul, betöltés után nézd meg, hozzáférsz-e a merevlemez tartalmaihoz. Ha azok is megvannak, akkor nincs problem, mentesz mindent, amit tudsz/akarsz, aztán reinstall.
kiványcsi vagyok !
ha 2 op.rendszer van a gépbe akkor mi a következménye ? ( most kezdtem el a pc világát nem tudok olyan sokmindent )
fatal error ....system halted
ezt irja ki probléma ?
Keress meg valakit a környezetedben, aki ért hozzá. Interneten keresztül ennyi információból, valamint a te hozzáértéseddel közel 0 az esélye, hogy a problémát meg lehet oldani.
Egyéb opció, hogy fogod magad és újratelepíted a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!