Honnan tudom meg azt adott gépről, hogy anno mi volt a temrékkulcsa az oprendszernek? (Windows XP)
Figyelt kérdés
A vezérlőpultban kutakodtam, de idáig nem tudtam meg.2012. máj. 23. 18:54
1/11 Tarkumi válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
Az egyetlen probléma, hogy nincs a géphez jogosúltságom, hogy telepítsek egy programot. (Egyetemi gépek) Mégis vhogy meg kellene szereznem a termék kulcsot.
2012. máj. 23. 19:25
3/11 anonim válasza:
S minek neked egy egyetemi gép termékkulcsa?
5/11 A kérdező kommentje:
Azért mert vizsgázom Oprendszerekből, és kell hzzá.
2012. máj. 23. 19:50
6/11 anonim válasza:
Elvileg registryben valahol tárolja, de admin elérés nélkül biztos nem fogod tudni megmondani. Különben meg a legtöbb ilyen munkahelyi, céges meg egyetemi gépnek a dobozára rá van ragasztva az OP-rendszer, ott rajta van a termékkulcs (product-key) is: [link]
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ami rá van ragasztva az nem működik. A Registrybe hol találom meg?
2012. máj. 23. 20:26
8/11 anonim válasza:
"A Registrybe hol találom meg?"
Sehol, ha nincs rendszergazdai jogosultságod.
"Sajnos ami rá van ragasztva az nem működik. "
Előbb még azt írtad, hogy oprendszerekből vizsgázol, most meg hogy nem múködik a külső termékkód. De mivel nem működik, a vizsgabiztossal? Hagyjuk már, nem tudsz termékkódot lopni az egyetemi gépekről, fogadd el.
9/11 gábor69 válasza:
Zöld kéz az előttem hozzászólónak ... Egyébként a kérdező miből akar vizsgázni ? Szoftver-hamisításból vagy számitástechnikából?
10/11 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! A vizsga: Operációs rendszerek gyakorlat, ahol van egy olyan feladat, hogy telepítőfájlt kell készíteni, (setupmgr.exe) és amikor készítem kella termékkulcs is, de az nem adott. Majd ezekután telepítőfájllal kell feletelepíteni a Windows-t. Minden sikerült a zh-n,de nincs fent a termékkulcs sehol. A termékszámmal ugyebár nem müködik. Az oktató pedig azt mondta, hogy tudnom kellene, hogy hol van. Hát ezért.
2012. máj. 24. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!