Citromail, freemail, gmail, stb. Melyik a Jobb? Neked melyik van?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 21:46
11/17 anonim válasza:
GMail, de csakis https kapcsolattal, ha nyilvános helyről netezel :)
12/17 anonim válasza:
21:51!
Mivel nincs bekapcsolva a privát e-mail kénytelen vagyok ideírni. Át lehet irányítani a leveleket. A beálításoknál, ahol a jelszót kell megváltoztatni, oda beírod a gmail-os e-mail címed és oda átdobja.
13/17 anonim válasza:
én már 3 éve használom a GMAIL-t minden extra megtalálhato benne 7 gb tárhely és még nem volt vele gondom
14/17 anonim válasza:
23:28!
nagyon köszönöm az infót! így teszek:)
15/17 anonim válasza:
GMAIL a legjobb!!!
Ha pedig váltani szeretnél akkor jelenlegi emailcímedről csinálj egy átirányítást az új emailcímedre és ezentúl az újat add meg mindenkinek :)
16/17 anonim válasza:
Én nekem van citromail,freemail,freestart,gmail és nekem a gmail a legjobb több ok miatt is ezért idejönnek mindenhonnan a leveleim! Gmail-t ajánlom hidd el nagyon jó!
17/17 anonim válasza:
Nekem korábban citromail-em volt, most gmail-t használok.
Inkább ez utóbbit javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!