Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » IP váltás Chromeon? Minden...

IP váltás Chromeon? Minden programmal megpróbáltam, de az összes Mozillát támogatja mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szeretném megváltoztatni az ip címem kis milliós programmal próbáltam persze a torrent oldalakon is ilyen 3 meg 30 napos próba verziók vannak fen amik nem is működnek ! És ami el is indul az meg nem támogatja a Chromeot, de ez a progi alapból is lassít a Mozilla is alapból lassú na abból mi lesz ?

2012. máj. 23. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:

LÁMA!

Az nem úgy megy, hogy megváltoztatod az IP-det. Azt a szolgáltató adja. Ez lehet dinamikus (minden csatlakozáskor újat kapsz), kvázi fix (hetekig, hónapokig ugyanaz, pl. UPC), vagy fix (ezért ált. külön fizetni kell). Magadnak nem tudod csak úgy megváltoztatni semmilyen programmal.

Előbb olvass utána mi hogy működik!

2012. máj. 23. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:

LÁMA, vagy te :D

Arról nem hallottál, hogy egy oldalon rosszalkodni akarsz és elrejted az ip címed, hogy ne kopogtassanak a rendőrök heteken belül ha feljelentenek !? Ilyen "elfedésről van szó", hogy azt lássák, hogy én Kínából netezek mi közbe Pestről ! (Régen megvolt ez a program rendes változatba, de újra telepítettem a gépet !)

2012. máj. 23. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán a JAP setup.exe - re gondoltál.

www.letoltokozpont.hu 14,9 MB

Proxikat láncol össze.

2012. máj. 23. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Akinek itt kell kérdeznie, hogy hogyan rejtse el az IP címét hackerkedés közben, az inkább bele se fogjon, mert garantáltan lebukik. Okos hacker ennek utána tud járni maga is.

2. Ha meg akarsz őszülni míg összeláncolt proxykon keresztül behozol valamit, hát egészségedre.

3. TOR network?

2012. máj. 23. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!