Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha egy nootebokra feltelepítek...

1Roberto1 kérdése:

Ha egy nootebokra feltelepítek xp-ét vagy valamilyen oprendszert akkor a 2 év jótállás az eltünik?

Figyelt kérdés
szóval felrakok egy operácios rendszert és 2 évig csak az marad rajta akkor a jótállás nem szünik meg de ha másodjára ráraksz egy oprendszert akkor a jótállás megszünik?

2012. máj. 22. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha op.rendszer nélkül vetted, akkor a jótállásnak nem feltétele, hogy milyen op.rendszer van a gépen.
2012. máj. 22. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdésed. A gépet op.rendszer nélkül nem lehet használni.
2012. máj. 22. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha előre telepített op.rendszerrel vetted akkor is rakhatsz rá másikat csak vigyázz hogy a Recovery particióba ne piszkálj bele.
2012. máj. 22. 22:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat hát amit a kérdés alá írtam az úgy lenne hogy Van rajta alapból egy eredeti operációs rendszer és ha azt letörlöm és rakok rá egy másik oprendszert akkor a jotállás megszünhet e ez lenne a kérdés alatt csak elírtam és tehát akkor a recovery patricióba nem szabad belenyúlni és ennyi lenne gondolom kösz : )
2012. máj. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!