G3R-GO! kérdése:
Cod2 mp exe működése leállt! A single része simán elindul, de a multinál nem, ez a hibaüzenet fogad! Ez miért van?
Figyelt kérdés
Volt közte egy ram csere is, okozhatja ez is? Win 7 van fent, 32-es, régen ugyanezen a rendszeren simán futott,most sajnos nem...2012. máj. 22. 17:20
1/2 anonim válasza:
nekem is ugyan ez van nálam nem működött de próbáld ki:bemész a cod2 mappájába jobb klikkel a cod2mp ikonra->tulajdonságok->kompatibilitás fül és ott átállítod hogy futtatás windows xp sp2 módban de ha ez nem jó felrakod kompletten az egész xp-t és úgy már tuti működik majd (nekem legalább is az segített)
2/2 A kérdező kommentje:
Végigpróbáltam az egész kompatibilitás cuccot,de semmivel sem megy..xp-t meg azért nem akarok feltenni, mert az már túl elavult nekem, régen ment a win7 alatt...de hogy most miért nem megy az 1 éve foglalkoztat..
2012. máj. 27. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!