Nagyon merül a tabletem. Cella készenlét eltüntetésére valami megoldás?
nem azt úgy bírja hogy folyton ment meg nyomkodtam meg játszottam szétnéztem a market-be ez az első androidos cuccom:D
amikor rámegyek erre a cella készenlétre, az alján van ez a repülős megoldás kiírva alatta van egy gomb a wifi meg a hálózatokat hozza be alul van ilyen mobilhálózatos de semmit nem lehet kb csinálni ott:S
van olyan menü hogy telefon és ott van egy update megpróbálkozzak vele? hátha?
Ja, hát ha nyomkodod akkor az egy olyan még elfogadható készenléti idő. Nekem az a tapasztalatom, hogy folyamatos használat mellett nem igazán bírnak 4-5 óránál többet ezek a cuccok. Bár az sem mindegy, hogy a folyamatos használat youtbe videó nézése, vagy csak ebookok olvasgatása.
amikor rámegyek erre a cella készenlétre, az alján van ez a repülős megoldás kiírva alatta van egy gomb a wifi meg a hálózatokat hozza be alul van ilyen mobilhálózatos de semmit nem lehet kb csinálni ott:S
Mivel ez egy tab, nem telefon ezért itt persze, hogy bármit állítasz sok jelentősége nem lesz. Max. akkor ha hozzákötsz mobilnetes sticket.
van olyan menü hogy telefon és ott van egy update megpróbálkozzak vele? hátha?
Ha van hozzá frissítés, és ki is adták nyilvánosan ota frissítésre, akkor működni fog. Egyéb esetben egy "nem található frissítés" vagy valamilyen egyéb hasonló szöveget fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!