Miért tartják az emberek annyira jó játéknak a Might & Magic Heroes III-mat?
Jókat válaszoltak
viszont mivel oda irtad III (3)
ezért:
nem mindenkinek a 3 tetszik a sorozatból
valakinek elöbiek vagy késöbiek
valakinek 3D új valakinek még ot is csak az egyik
szóval ere nemtudom mit is lehetne válaszolni
heroses sorozat nagyon jó meg a világa is
igazán ilyen tipusu körökre osztot fantasy stratégia nincs is más igy nem nehéz "szeretni" már aki
én nemvagyok oda érte
de pl a most megjelent Warlock: Master of Arcane a cime ha igaz
ez elége tetszik bár ez ugy 1000x esen leegyszerüsítet változata szerintem és persze más is nem Heroes hanem Majesty világú
Pontosabban arra gondoltam, hogy rengeteg ember emlegeti, hogy a III. része volt a legjobb és örökre az is marad. Nem sokat játszottam a 3. résszel (összes közül a legkevesebbet), de nem találtam benne olyan dolgot, ami miatt nekem is ilyesféle álláspontom lenne.
Én személy szerint az V. részt kedvelem az nagyon jó lett. Grafikában viszont a VI. rész nagyon veri, de ott egy dolgot hiányolok; a 3D-s, forgatható várakat (erre gondolok: [link]
A VI. részben csak egy sima kép van ez a látvány helyett.
A III teljesen olyan mint az V annyi a különbség, hogy az egyik 3d a másik nem + az V az sokkalta kiforrottabb mint a III gondolok itt a hős képzettségeire vagy inkább varázslatokra itt egy helyre vannak pakolva az együvé tartozók a III-ban nem... ja és nincs annyi idegesítő dolog az V-ben mint a III-ban, gondolok itt a várad elé helyezett egyoldali átjárókra amit a III-ban sztem kizárólag a játékos megsz*patására találtak ki... én mind a kettővel sokat játszottam a III-al éveket az V csak pár hónapot de az V sokkal jobb mindenféle szempontból
szerintem azért emlegetik sokan a 3-at mert abban az időben az egyik legkimagaslóbb játék lehetett szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!