Játék Streamelés Felvevés probléma! Hirtelen FPS csökkenés. és nem a gép gyengesége a probléma hanem valami beállítás kérdés, hogy mi lehet?
Üdv tehát az a pontos probléma , hogy win7 ultimatem van egy
átlagos gépen [ pentium d950 2x3.4ghz 800mhz fsb 4mb cash , Asrock TurboTwins deszka , 2Giga ddr2 ram , xfx9600GT alpha dog editon (720Mhz gpu)512MB.
és csak Live For Speed-et és World of Warcraftot streamelnék , vagy fennék fel frapsal.. és ahogy indítom a közvetítést vagy a felvételt az addig 180 (wow) és 120(LFS ) FPS LFS esetén stabil 6ra zuhan ami használhatatlan wow esetén 20és50 között ingadozik ami miatt nagyon akad és ugyanúgy használhatatlan.. ezek régi játékok alig van gépigényük... a netem 80/25 megabit.. tehát azzal se lehet gond.. nagyon idegesítő , hogy nem tudom mi a baj. hiába veszem le 0ra a grafikát ugyanúgy jelentkezik a probléma.
Ha szoftveresen Semi nem történt
akor bizony hardver halodklik
és ott bármi lehet
had ne soroljuk mivel ugyis szerviz tudja megoldani ugyis pénzt kel költened a cserékre
.
amugy pedig virust senkí se emlitete
szoftveres dolog meg bármi lehet
driver frisités
windows frisités
játék frisülés
bármi !
szóval ez kb szószerint 1-2heti munka mire hozáértö rájön
igy gyakorin komentelgetve aligha jutunk elöre
Virusal egyetembe értsd a virus irtót is anak változása is okozhatja
nincs elég szabadhely vagy a szabahely túl telitödöt tölt fájlokal
netán valami progŕam elõte bios beálítást stb stb...
Hdd sentilnel pl hasznos lene
iletve speccy vel minden höfokot megnézni netán túlmelegedés az oka?
sţb.......
Hát de ez nem egy űrhajó. Alig van valami beállítási lehetőség. Ennyi idő alatt már próbálgatással is megtalálhattad volna a megfelelőt.
Ami ide tartozik, az a Movies fülnél van. Leírhatnád mi hogyan van ott beállítva. Nem pipáltad be azt, hogy Force lossless RGB capture(may be slower)?
Mondjuk én csak felvételt tudok vele csinálni, közvetítés, stream, ilyenre utalás sincs a programban, azt hogyan csinálod?
nekem is szaggadt pedig a stream meg most mar neha a fraps is és nem értem én se mi a probléma
a gépem:
amd athlon(tm)II x2 260 processor 3.20 GHz
5GB DDR3 telepített memória (ram)[nem értem mért de a 6-ot mar nem érzékeli pedig win7 64bit)
videó kártyám nvidia geforce 220 2 gb ddr3
talán a nettemmel lenne gond?
igazából nemtudom 2 helyen is megmértem
speedtest.upc.hu
-letöltés:118.8 mbps
-feltöltés:10.3 mbps
a másik oldal a netmero.hu
ping:79ms
-letöltés: 103mbps
-felötlés: 1,77 mbps
tudnátok egy helyett ahol tuti jót mér és hogy mi lehet a gond az obs-nél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!