Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Játék Streamelés Felvevés...

Játék Streamelés Felvevés probléma! Hirtelen FPS csökkenés. és nem a gép gyengesége a probléma hanem valami beállítás kérdés, hogy mi lehet?

Figyelt kérdés

Üdv tehát az a pontos probléma , hogy win7 ultimatem van egy

átlagos gépen [ pentium d950 2x3.4ghz 800mhz fsb 4mb cash , Asrock TurboTwins deszka , 2Giga ddr2 ram , xfx9600GT alpha dog editon (720Mhz gpu)512MB.

és csak Live For Speed-et és World of Warcraftot streamelnék , vagy fennék fel frapsal.. és ahogy indítom a közvetítést vagy a felvételt az addig 180 (wow) és 120(LFS ) FPS LFS esetén stabil 6ra zuhan ami használhatatlan wow esetén 20és50 között ingadozik ami miatt nagyon akad és ugyanúgy használhatatlan.. ezek régi játékok alig van gépigényük... a netem 80/25 megabit.. tehát azzal se lehet gond.. nagyon idegesítő , hogy nem tudom mi a baj. hiába veszem le 0ra a grafikát ugyanúgy jelentkezik a probléma.

2012. máj. 21. 02:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha szoftveresen Semi nem történt

akor bizony hardver halodklik

és ott bármi lehet

had ne soroljuk mivel ugyis szerviz tudja megoldani ugyis pénzt kel költened a cserékre

.

amugy pedig virust senkí se emlitete

szoftveres dolog meg bármi lehet

driver frisités

windows frisités

játék frisülés

bármi !

szóval ez kb szószerint 1-2heti munka mire hozáértö rájön

igy gyakorin komentelgetve aligha jutunk elöre

2012. jún. 15. 12:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Virusal egyetembe értsd a virus irtót is anak változása is okozhatja

nincs elég szabadhely vagy a szabahely túl telitödöt tölt fájlokal

netán valami progŕam elõte bios beálítást stb stb...

2012. jún. 15. 12:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Hdd sentilnel pl hasznos lene

iletve speccy vel minden höfokot megnézni netán túlmelegedés az oka?

sţb.......

2012. jún. 15. 12:29
 14/17 A kérdező kommentje:
gyerekek ennyire ne legyetek már ostobák ha bármi baja lenne a gépemnek mégis hogy az istenbe préselne ki magából 190 FPS-t mind2 játék esetén? hmm???... nincs vírusom nem melegszik nem haldoklig nincs semmi frissítési problem . egyszerűen valami beállításal van a gáz csak nem tudom mivel olyan ember is írhatna aki ért a streameléshez meg a moviekészítéshez.. és ezek beállításához sok semmitnemérő válasz volt eddig már neis haragudjatok.
2012. jún. 16. 01:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát de ez nem egy űrhajó. Alig van valami beállítási lehetőség. Ennyi idő alatt már próbálgatással is megtalálhattad volna a megfelelőt.

Ami ide tartozik, az a Movies fülnél van. Leírhatnád mi hogyan van ott beállítva. Nem pipáltad be azt, hogy Force lossless RGB capture(may be slower)?

Mondjuk én csak felvételt tudok vele csinálni, közvetítés, stream, ilyenre utalás sincs a programban, azt hogyan csinálod?

2012. jún. 16. 07:35
 16/17 A kérdező kommentje:
külön említettem , hogy streamelni is szeretnék meg hogy fraps is. tehát a 2ő két külön programm de pl a fraps sohase akadt.. régen ugyan ezzel a configgal ugyan ezzel a win7el ami változott az annyi h fraps frissítette magát és fogalmam sincs melyik verzió volt előtte.. és 1xrüen beáll az egész ha elindítom a felvételt hiába veszek le grafikát felbontást képkockaszámot minőséget tökmind1 .. se a live for speed se a wow nem egy gépigényes játék... 1680x1050es felbontásba mind2 stabilan 150 fps fölött szokott lenni.. (a wow hogyha 500playeres városba vagyok nyilván lezuhan 50re de bőven játszható akkoris).
2012. jún. 17. 05:02
 17/17 anonim válasza:

nekem is szaggadt pedig a stream meg most mar neha a fraps is és nem értem én se mi a probléma

a gépem:

amd athlon(tm)II x2 260 processor 3.20 GHz

5GB DDR3 telepített memória (ram)[nem értem mért de a 6-ot mar nem érzékeli pedig win7 64bit)

videó kártyám nvidia geforce 220 2 gb ddr3

talán a nettemmel lenne gond?

igazából nemtudom 2 helyen is megmértem

speedtest.upc.hu

-letöltés:118.8 mbps

-feltöltés:10.3 mbps

a másik oldal a netmero.hu

ping:79ms

-letöltés: 103mbps

-felötlés: 1,77 mbps

tudnátok egy helyett ahol tuti jót mér és hogy mi lehet a gond az obs-nél?

2016. aug. 5. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!