Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letöltöttem egy psx játékot...

Letöltöttem egy psx játékot és ImgBurn-el meg akartam írni DVD-re, de nem engedi, miért lehet?

Figyelt kérdés
valami olyasmit ír hogy ez a fájl nem írható meg megfelelően, rákérdez hogy átalakítsa-e, de hiába okézom le, akkor is hibát ad ki hogy nem megy.

2012. máj. 21. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:

1: Miért nem játszod le a gépeden a játékot PS1 emulátorral?

2: Ha ki is írnád DVD-re nem érnél el vele semmit mert a PS1 csak CD-t tud olvasni(Egyébként ha nincs chippelve a PS1-ed akkor meg főleg nem mész vele semmire)

3: Próbálj meg többfajta CD-t ha nem megy akkor vegyél új írót

2012. máj. 21. 00:30
 2/3 A kérdező kommentje:
chippelt PS2-n akarom lejátszani, azért gondoltam hogy jó a dvd is, csak az van itthon :/
2012. máj. 21. 00:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja hogy PS2 az más,ahhoz DVD kell.Egyébként azt is le tudod játszani a gépeden emulátor segítségével ha eléggé erős a géped
2012. máj. 21. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!