Hogyan aktiválom újra a Windows-om?
64 bites Windows 7-em van. Azt írja, hogy lejárt valami idő, és hogy aktiváljam a Windows-t. Letöltöttem Windows Loader progit, azt mondták, hogy azzal kell. De hogyan? Hogy kell aktiválni?
Nem tudok pl. háttérképet berakni, mert 10 perc múlva eltűnik... szóval hogy kell?
Az a baj, hogy nem tudok rákattintani semmire sem... beraktam a Windows mappába, kikapcsoltam az antivírust, és rendszergazdaként futtattam... ittvan róla a kép:
Enterprise-t nem fogod loaderrel aktiválni. Ezt előbb is mondhattad volna, hogy spec verziód van.
Vagy töltesz le hozzá mini KMS szervert, és 3 havonta aktiválod vele, vagy megpróbálhatod a RemoveWAT nevű cuccot, bár annak a végkimenetele kétesélyes. Mindkettő megtalálásához Google barátod segítségét vedd igénybe, mert itt nem szeretik, ha ilyesmit linkel az ember.
Ez a KMS-es dolog kéne.
A lényeg az lenne, hogy kockázatmentesen aktiváljam, az nem baj, ha havonta, vagy 3 havonta újra meg kell csinálni a dolgot... a programok működnek majd tovább?
És a KMS-eset hogy csinálom meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!