Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan aktiválom újra a...

Hogyan aktiválom újra a Windows-om?

Figyelt kérdés

64 bites Windows 7-em van. Azt írja, hogy lejárt valami idő, és hogy aktiváljam a Windows-t. Letöltöttem Windows Loader progit, azt mondták, hogy azzal kell. De hogyan? Hogy kell aktiválni?

Nem tudok pl. háttérképet berakni, mert 10 perc múlva eltűnik... szóval hogy kell?

2012. máj. 20. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Googleban megtalálod.
2012. máj. 20. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Letöltötted, elindítod, megnyomod az install gombot. Ennyi.
2012. máj. 20. 18:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem tudok rákattintani semmire sem... beraktam a Windows mappába, kikapcsoltam az antivírust, és rendszergazdaként futtattam... ittvan róla a kép:

[link]

2012. máj. 20. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Enterprise-t nem fogod loaderrel aktiválni. Ezt előbb is mondhattad volna, hogy spec verziód van.

Vagy töltesz le hozzá mini KMS szervert, és 3 havonta aktiválod vele, vagy megpróbálhatod a RemoveWAT nevű cuccot, bár annak a végkimenetele kétesélyes. Mindkettő megtalálásához Google barátod segítségét vedd igénybe, mert itt nem szeretik, ha ilyesmit linkel az ember.

2012. máj. 20. 19:02
 5/11 A kérdező kommentje:

Ez a KMS-es dolog kéne.

A lényeg az lenne, hogy kockázatmentesen aktiváljam, az nem baj, ha havonta, vagy 3 havonta újra meg kell csinálni a dolgot... a programok működnek majd tovább?

És a KMS-eset hogy csinálom meg?

2012. máj. 20. 19:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Mint említettem, Google. Beírod, hogy "windows 7 enterprise mini kms", és átböngészed a találatokat. Elolvasod, mit írnak, letöltöd, kipróbálod stb.
2012. máj. 20. 19:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Na jó.. elegem volt. Nem szórakozom tovább, inkább gyűjtögetem a pénzt, és megveszem szüleimmel közösben az eredetit. Most lett elegem ebből.. 25k, vagy mennyi, igaz?
2012. máj. 20. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Az emberi lustaság csodálatra méltó, de ahogy akarod. Mondjuk ésszerűbb lenne leszedni egy nem Enterprise változatot, és a loaderrel aktiválni, de ez már nem ide tartozó téma.
2012. máj. 20. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyébként ha tényleg rákeresnél, az első két találat egy-egy videó, de a harmadikat már tölthetnéd is, és 5 percen belül aktiválva lennél.
2012. máj. 20. 19:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem a lustaság... csak tudod én nem értek ehhez. És amúgy rákerestem google-n, és azután mondtam, hogy elegem lett. A géppel amúgy más problémák is vannak, azokat is meg kéne csinálni, de először ezt.
2012. máj. 20. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!