Van valami olyan stratégiai játék ami a középkorban játszódik? És lehet benne istállót meg ijenek épiteni meg háborúzni de valami 2007 felet?
Van. Pl:
Shogun 2: Total War
De a sorozatból érdemes még megnézni a Napoleon: Total War-t és az Empire: Total War-t.
DEMO-k itt:
Szóba jöhet az Empire Earth III és az Age of Empires III, de utóbbinak csak egy kiegészítője 2007-es, az alapjáték 2005-ös.
Hát az a baj hogy csak régen csináltak jókat
2007 körüliek max
Total War sorozatban lehetnek vagy
Settlers sorozat (bár gondolom nem ikyenre vágysz)
.
régi díjnyertes nagyon jó stratégiák amik ma is megálják helyüket (legalábbis igazi stratégia szeretöknél)
.
Age of Empires 2 + Conquerors (1 et meg se emlitem de egyesek szerint az is ma is jó... jónak jó de nem is középkori:p meg anyira nekem nem tetszik)
Battle Realms (hát keleti középkori gondolom nem tetszene de nekem kedvenc)
Age of Empires 3 + kiegészítök (szép 3D, s jó)
Black and White 2 (1) (igazából csak szép és lovaknak nincs nagy szerepük...)
Mount and Blade (újab kiadásai is vanak elégé szerepjáték elemekel van tele nem)
Europa Universalis 3 (igazából vérbeli térkép stratégiák kedvelöinek)
Stronghold 1, 2, 3 (elvileg jó kis ostromlós de csak rajongók szeretik igazán)
Rise of Nations + kiegészítöje (egy igazi teljes müalkotás szerintem, nem 3D s de szép)
Empire Earth (1 az igazán jó aztán 2 roszab 3 mégroszab persze kiprobálhatod mind)
Rise and Fall (rpg elemekel kevert empire earth, jó ötletes)
ezekben edig van Istáló/ló:p
netán még megemitem a WarCraft 3 at persze biztos ismered és tudod hogy fantasy stratégia és elégé kampány és rpg oriéntált inkább de a lényeg hogy van teljes hang magyaritás az egészhez:p
#2: #1 Igen
amugy Total War sorozatból mind végig nézegetheted nem rosz egysem
persze ez is egy kimondot total war rajongóknak igazán jó szerintem
én age of empires szerüek rajongója vagyok inkább
hát igen ezért is anyira nem szeretem iletve nem is probálkozom a Total War félékel és hasonlókal mivel jó nagyok
és hát azért kell neki a gép is...
amiket irtam azok legtöbbje CD nyi kb.
age of empires 3 a 2 kiegészitöjével viszont 3-4gb azthiszem
Szerintem az ilyesmi kategóriákban akkor is az Age of Empire a legjobb. Akárki akármit mondhat. Ez az a játék ami sohasoha megnem unnék! :D
Amúgy ott az Age of Mithology. Az is csúcsszuper ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!