Nem tudok törölni egy programot! Segítség!?
Figyelt kérdés
Jobban mondva, tegnap leszedtem egy online játékot annak a hivatalos oldaláról, tehát nyilván nem tartalmazott semmilyen vírust. Direct download után, próbáltam megnyitni az installert, azonban ez nem sikerült. Gondoltam letörlöm és eltöltöm újra, azonban mikor "Delete" gombot nyomok, vagy jobb egérgombbal rákattintok nem reagál, az intéző lefagy. Azóta a gépem "megőrült" néha nem nyitja meg a Sajátgépet és lassú is. Valami ötlet mit tehetnék? Most futtatok egy teljeskörű vírusirtást.2012. máj. 19. 15:10
1/4 anonim válasza:
Csökkentett módban próbáld meg, esélyesen a vírusirtó "gondolkodik" rajta, hogy vírus-e, és ezalatt lefoglalja a fájlt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Az előbb sikerült eltávolítani a letöltések közül Unlocker programmal, ám a Lomtárból szintén nem tudom kitörölni. Ha megpróbálom újrahasznosítás néven percekig csak tölt és nem történik semmi... Remélem nem kell újratelepítenem
2012. máj. 19. 15:44
4/4 A kérdező kommentje:
Cabal
2012. máj. 19. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!