Kernel kikapcsolás, de hogyan?
Figyelt kérdés
Win7 van a gépemen. Régebben működött rajta a daemon tools aztán letöröltem. A napokban újra fel akartam rakni de valami kernel kikapcsolást kér. Semmilyen progi nem működik így amivel .iso fájlt szeretnék használni. Az sptd 1.60-at már telepítettem ,úgy nem indul el a gép. Próbáltam azt is hogy daemon tools+stpd 1.60 szintén indításnál hibaüzenet. Parancssorba próbáltam beírni a :bcdedit -debug off parancsot arra se történt semmi. Mi lehet a baj? Már megőrülök tőle..#kernelhibakód #daemontoolshiba
2012. máj. 18. 19:30
1/3 anonim válasza:
A kernel lényegében maga a Windows a grafikus felhasználói felület és néhány rendszerprogram nélkül. Nem kérheti a kikapcsolását.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt írja ki: "A program futtatásához Windows 2000, és SPTD 1.60 vagy újabb verzió szükséges. A kernel hibakereső legyen kikapcsolva"
2012. máj. 18. 19:58
3/3 anonim válasza:
Windows 7? melyik verziója pontosan?
virusirtót használsz?
nem buherált? vagy te buheráltad windowst?
kernel hibakeresö mért fut akor?
valami nagy gubanc van
újratelepitéskor is fent ál ez?
daemon tools hivatalos oldalról van és a legújab?
1.60 as verzióra nem emlékszem mármint emulátoránál
daemon meg már valami 4. akárhányas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!