Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit kell hozzá telepíteni?...

Mit kell hozzá telepíteni? (több lent)

Figyelt kérdés

Valamit töröltem, és most nincs hang..xd :S

Ilyen kis laptopom van, asus eee pc 1000h, és gőzöm sincs, mit kéne telepíteni, hogy véégre ismét legyen hang..:|

Ahányszor bekapcsolom/újra indítom, mindig azt írja ki hogy: 'hiányzó Audió illesztőprogram'. letöltöttem már pár nemtudommit, de továbbra sincs hang..xd

Valaki segítsen, légyszi!:') köszönöm:)

Ez már más kérdés, de még annyi, hogy ugye ebbe nem lehet cd-t rakni, és hogy akkor rálehet-e telepíteni valahogy azt a windows 7-et..?:o

mert az volt, csak apa elvitte valahova, és most a régi van rajta../:

Előre is köszönöm a normális válaszadóknak!:$:))

2012. máj. 18. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Itt ráböksz arra, hogy download, kiválasztod a listáról, hogy WinXP, majd az audio szekcióból letöltöd az audio driver nevezetűt.

Ha letöltötted, utána feltelepíted, majd újraindítod a gépet. Utána lesz hang, ha minden igaz.

2012. máj. 18. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Innen [link] a High Definition Audio-t választod, majd letöltöd az operációs rendszerednek megfelelőt, ami most az XP ha jól sejtem.

Lehet rá win7-et rakni usb-röl, de nem ajánlom, nincs megfelelő hardver ebben a win7 alá, XP-vel gyorsabb.

2012. máj. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!