Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik böngésző a legstabilabb...

Melyik böngésző a legstabilabb Windows 7 64biten?

Figyelt kérdés

Chrome egy ideig jó, de pár nap után elkezd lassulni, aztán már egyre többször összeomlik, és iszonyatosan sok memóriát eszik.

Mozilla is egyre gyakrabban fagy be..

Ami eddig a legstabilabb a legújabb Internet Explorer 64bites változata.. Csak ezzel nem vagyok megelégedve mert nem valami gyors, és elég nehéz megszokni.

2012. máj. 18. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem a böngészők hibája, a te gépeddel van valami. Jobb lenne inkább azt orvosolni.
2012. máj. 18. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Neked az a legstabilabb?

Nem egy IE-ről beszélünk szerintem:)

Opera sem rossz, csak szokni kell, de báármi jobb, mint az IE.

2012. máj. 18. 15:14
 3/8 A kérdező kommentje:

A géppel nincs baj.. i3, 4gb ddr3, gtx560...

Igen IE 64bit... Próbáltad már? Honnan gondolod hogy nem stabil? Összeomlik? ...

Stabilnak stabul, csak ocsmányul néz ki, és nehéz megszokni hogy mi hol van, és nem is valami gyors.. De egyszer nem omlik össze..

Na szóval 64bites winfosra nincs valami böngésző kitalálva? Az előbbi gépemen is ugyan ez volt a Google Chrome-mal... Sőt még az ismerőseimnél is ez van..

2012. máj. 18. 15:23
 4/8 anonim válasza:
google chrome best ie alapokon működik . De nagyon gyors
2012. máj. 18. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem mondtam, hogy hardveresen van baj a gépeddel, esélyesebb, hogy csak nem értesz hozzá, és nem tudod használni. Hidd el, a Firefoxot és a Chrome-ot is emberek százezrei használják efféle problémák nélkül. Nem a böngészőkkel van a baj, te csinálsz valami hülyeséget.
2012. máj. 18. 15:35
 6/8 Argloss ***** válasza:

IE9 nem olyan rossz, de ez már olyan, mint a Comic San MS rituális gyűlölete sokak körében... :)

Ha nem ragaszkodsz a mostani vírusirtódhoz, akkor esetleg próbálj meg egy másikat. Némelyik gépen nekem a NOD szokott kisebb akadásokat okozni.

2012. máj. 18. 15:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Hogy én nem értek hozzá?

Na jó..

A kérdés az volt hogy melyik a legstabilabb 64biten..

A ramjaim most eléggé rosszalkodnak mert nem tetszenek a lapomnak.. A winfos is elég instabil miatta, Tehát én már erre is gondoltam, hogy ez a baj..

Argloss valóban ez van már.. Pedig alapjául véve nem olyan rossz..

De inkább hagyjuk is ezt a témát, nem gondoltam hogy vita lesz belőle.. Mert nem azt kérdeztem hogy kinek mi a kedvenc böngészője, és melyiket utálja, hanem azt hogy melyik a leg stabilabb 64biten..

De mind egy akkor, beszerzek pár új ramot, és összedobom normálisan..

Még egy kérdés..

Van olyan böngésző (IE-n kívül) ami kifejezetten 64bitre lett optimalizálva?

2012. máj. 20. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Beszélsz össze-vissza. Ha rossz a RAM, és instabil miatta a gép, akkor persze, hogy amiatt van. Megáll az ész.
2012. máj. 20. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!