SÜRGŐS! Mi lehet a haverom gépével?
Olyan problémánk lenne hogy minden hangot hallok skypeba,de nem ugy hogy beszél hanem pl ha zenét hallgat,játszik akkor a játék vagy zene hallatszik.Fülest használ ugyh nem onnét hallatszik át.Ezt valahogy lehet gyorsan és egyszerüen orvosolni?
Sürgős lenne mert igy szinte lehetetlen a beszélgetés.
Előrre is köszönöm.
Vagy a füles vagy a hangkártya rossz, de általában a hangkártya szokott ilyet, hogy összekeveri a hangokat.
Ez lehet beállítás probléma, ha a haverodnál be van kapcsolva a 3d szimuláció mikrofonnál, vagy a hankártya hardveres hibája.
Más beszédprogrammal is csinálja? pl. Teamspeak 3
Nem feltétlenül hardveres a hiba. Én elsőre inkább szoftveresre gyanakodnék.
Valószínűleg valahol rosszul van bekonfigurálva a kártya. Ilyet én akkor tapasztaltam, ha 1, be volt kapcsolva a mikrofon erősítése 2, ha esetleg rossz helyre lett bedugva a mikrofon (nem a mikrofonba, hanem a Line-In-be 3, a szoftverben lett elállítva a bemenet forrása 4, USB-s headset-et használ és összeakad a beépített hangkártya és a headset.
Így elsőre ezek a lehetőségek jutnak az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!