Csökkentett módba hogyan tudom 1nappal visszaállítani a gépet?
Ha normál módba van a windows7-em lefagy a gép. (tegnap vettem használtan) a virusirtó nem talált semmit. Processzor sincs túl sok használatba,memoria is ok. Visszaszeretném állítani tegnapra, ez hogyan lehetséges?
Nem vagyok egy gép zseni szóval légyszives normális részletes válaszokat írjatok köszi:)
Szerintem a legjobb megoldás az lesz ha fogod a gépet és a fejéhez vágod annak akitől vetted.Szerinted miért adta el?
A kérdésedre válaszolva rendszervisszaállítási pontra gondolsz? Start > Minden program > Kellékek > Rendzsereszközök > Rendszerviszaállítás (XP-n windows 7-en nem tudom sorry) És ott kiválasztod a dátumot de szerintem jobban jársz ha újrarakod az egészet mert nagyon gyanús nekem
(Safe modban is műkszik)
azzal próbáltam de egyszerűen nem lehet tovább menni...
tegnap még teljesen jól működött, ismerősömtől vettem csak van annyi gerince h ennyire nem tol ki velem, szerintem megbeszélem valakivel és újra lesz rakva... azért köszi a válaszokat:)
ha kivan,(volt) kapcsolva a Rendszerhelyreállítási panel, NINCS visszaállítási pont, semmit nem tudsz tenni...
(esetleg, a vásárlás óta telepített programokat, drivereket TÁVOLÍTSD el, SAFE (csökkentett) módban.
ha szerencséd van, megszünik, normál indításkor a lefagyás, ha nem 1 megoldás marad, az újratelepítés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!