Konvertáltam egy mkv-t avi-ba, de szar lett, miért? (lent)
Format Factory-nál is mennie kell: Video menű alatt a Mindent AVI-ba-ra katt, mkv videot betallózod, audio kimenet automatikusan beállitódik, a video kimenetet tetszés szerint beállitod és elinditod.
Ha nem megy, küld el nekem a 700MB-os fájlt és megcsinálom neked a kért nagyságra és visszaküldöm.
De mennie kell.
Egyébként a konvertálás időt, energiát, figyelmet, kitartást, gyakorlatot igénylő művelet, nem olyan, hogy hipp-hopp és bekapjuk. Tessék kisérletezni más progikkal is. És ha ugy se megy, akkor még mindig két eset van:
1./ vagy rosszul csinálsz valamit
2./ vagy a bibi az op. rendszeredben van /egyáltalán eredeti? Milyen?/
Mert a szoftverekben alig fordul elő hiba.
a kimenetet próbáltam állítgatni,de sehogy nem jó.elküldeni meg csak akkor tudom,ha fentvagy Beloadon vagy nCore-on.Beloadra még lehet regisztrálni,ha felregisztráltál,akkor privátba itt mondd el a felhasználóneved és oda belinkelem a filmet.
az operációs rendszerem meg azthiszem nem eredeti és XP.
Küld el óriásfájl küldővel,priviben megadom cimemet. Én nem szeretek regizgetni.
Innen válogass:
Mammutmail:
Hogy használd?
[link] ?page=hogyan
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__15..
De mivel 1GB alatt van, internetes levelező mellékleteként is elküldheted, erre jó a freemail, citromail, lajt, indamail. A gmail csak 25MB-ig birja.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!