Hogy tudok átnevezni fájltípust? FONTOS!
Figyelt kérdés
Nem kell leszólni, nem értek a számítógépekhez!
Arról lenne szó, hogy letöltöttem 1 képet és nem bírom megnyitni, mert kiírja, hogy nem támogatott ez a fájltípus és megnéztem a tulajdonságaiban, hogy valami cr2.. :D
Fontos képeket szeretnék megnézni, mit lehet ilyenkor csinálni????:D :)
2012. máj. 15. 19:37
1/4 anonim válasza:
jobb klikk átnevezés, és ha jól tippelej JPG a kiterjesztés, szóval nevezd el az alapból "valami" nevű képet "valami.jpg"-nek ha nem ez akkor esetleg "valami.bmp" de az első a leg gyakoribb
2/4 anonim válasza:
1. azt a linket másold be ide, amivel, ahonnan letöltötted.
(...lássuk, miről van szó! ... mi a fájlkiterjesztése?)
3/4 anonim válasza:
A CR2 nem a CANON DSLR gépek RAW formátuma? Mintha haver gépe ilyeneket csinálna...
Töltsd le az Xnview-et, az meg tudja nyitni. A Windows alapból nem kezeli a RAW képeket.
4/4 A kérdező kommentje:
de igen, Canon géppel lettek készítve fényképek. Az utolsó válasz bevált, letöltöttem és sikeresen megnéztem a képeket! köszönöm :)
2012. máj. 15. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!