Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Diablo III-al tudok játszani...

Diablo III-al tudok játszani offline módban is, vagy kell bnet acc?

Figyelt kérdés
Elkezdtem letölteni Blizzard Downloaderrel,és nem tudom,hogy olyan lesz-e a Diablo III mint a II,hogy letöltöd,és már is singleözhetsz?
2012. máj. 15. 07:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Arra bizony várhatsz.. azért nincs offline singléje mert ez csak egy kliens és mindent a szerverről kap. (wowlike) Tehát csak emulátoros 'töréssel' lehet majd játszani (már lehet) és az pontosan olyan bugos lesz mint az első wowos törtszerver, tudsz majd futni meg talán ütni.
2012. máj. 17. 11:55
 12/13 anonim válasza:
Sztem kitalálnak hozzá később full offline mode-ot mivolt az AC2-nél? ugyanezzel a DRM szerverrel spékelték meg és 1 hónap múlva felnyomták, csak néhány adatot szed le BNet-ről a többi adat telepítve van csak ellenőrzik a dolgokat :D nem kell elkeseredni (=
2012. jún. 4. 18:00
 13/13 kukorika ***** válasza:
2013. nov. 7. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!