Melyik programmal tudok filmeket letölteni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 13:44
2/7 anonim válasza:
Szentem úgy gondolta hogy bárhonnan,vagy internetről.Sztem torrent programmal talán,de google a barátunk:)
3/7 anonim válasza:
cinemastore.hu oldalon filmeket...dvix vagy dvd formátumban...mind két oldalra regisztrálnod kell...BitComet mint letöltő...a bitgate.org oldalon sorozatokat tölthetsz le...Limewire..Torrent oldalak
4/7 anonim válasza:
jahh a 3.választ küldte az aki,a másodikat írta..rem tudtam segíteni
5/7 anonim válasza:
...én USD (Universal Share Downloader )v1.1.3.5.3-t használok..rengeteg megosztó oldalra felrámolt dolgot le lehet vele tölteni, még akkor is, ha darabolva vannak a fájlok, és várakozni kell a töltések között...csak berámolod és a progit otthagyhatod dolgozni...
6/7 anonim válasza:
...még valami az előzőhöz: magyar nyelvi file van hozzá!!!...
7/7 anonim válasza:
én utorrente-t és limewire-t is használok, de a torrente jobb, én azt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!