Melyik uTorrent jobb a régi vagy az új?
Haverom szerint a régi gyorsab... ez meg lehet?
Esetleg más kliens?
Köszi a válaszokat!
A régi.
Én a 2.2-es verziót használom. Feleannyira terheli a processzort, mint a 3-as verziók, és nincs telepakolva felesleges funkciókkal.
19:50:
> akinek meg gyenge a gépe és még a torrentet
> se birja hát az elég gyászos!
Nem fogok csak azért duplamagos Core i3-at venni, mert az uTorrent fejlesztői képtelenek úgy megírni a klienst, hogy 3 hónapnál régebbi "elavult" gépekkel is működjön. A 2.2-es verzió tökéletesen megfelel. Igaz, a magnet linkeket nem kezeli, ha a piratebay-ról akarsz töltögetni akkor kénytelen vagy újabb verziót letölteni. Ezt leszámítva viszont személyes véleményem szerint minden szempontból a 2.2-es verzió a jobb. Gyors a felülete, kicsi, kevés ramot zabál, és sokkal kevésbé terheli a gépet mint az újabb verziók.
Innen tudod letölteni:
Kérdező:
> uTorrent 1.7.1-et javasolja haverom! Akkor most mit tegyek?
Az egy kicsit azért már túlzás.
> Lecseréljem a 3-asat rá vagy ne?
Attól függ. Meg vagy elégedve a 3-as verzióval?
Végülis, ha nem akarsz 20Mbps-el töltögetni 50szálon egy 8éves Pentium4-el, akkor használhatod a 3-asat is...
nem kezeli??
nekem 2.0.4-es van és kezeli :D akkor most hogy is van ez?
egyébként a én ezt ajánlom, vagy a 2.2-est, vagy ha régit akarsz 1.8.5
az akinek nem bírja a gépe az hülyeség, nekem coreI3 van mégis 2.0.4-et használok, mivel stabilabb
torrentnek nem kell erőforrást zabálnia
még akkor se, ha megteheti
(de aki ezt nem képes magától felfogni annak hiába is magyarázod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!