Iso fájl tömörítése?
Ismerem. Itt a linkes oldal, olvasd el. Nekem nem működött. Annak működik, akinek már fent van a játék, mert a tömörített fájl egyetlen használható része az egy startikon, ami elindítja a gépre már feltelepített játékot. Hogy ilyennek még emberek bedőlnek....
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Huhh, köszönöm ezt a tájékoztatást! :O
Igen, ennek bedőltem. :\
IGEN figyelmesen elolvastam .
DE
Nem tartom jó megoldásnak az adat(ok) tömörítését addig , amíg van forgalomban olyan adathordozó lemez amire ráfér minden felesleges művelet nélkül .
PL: tömörítés,darabolás...stb
7 GB-os iso fájlt ki lehet írni 8.5 GB-os lemezre .
Bár tudom hogy nem akar "rétegelt lemezt" használni de azt tartom a legegyszerűbb megoldásnak .
"Nem tartom jó megoldásnak az adat(ok) tömörítését addig , amíg van forgalomban olyan adathordozó lemez amire ráfér minden felesleges művelet nélkül . "
A tömörítés egy jó dolog, mert rövid idő alatt kisebb helyre pakolhatod össze a cuccodat. Nem igen tudnánk e nélkül meglenni még ma sem. Tömörített formátumú az összes játék és film. Többek között az ISO is. Itt azért nincs értelme a tömörítésnek, mert már megtörtént... Egyébként mindig szükséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!