Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olyan programot keresek,...

Olyan programot keresek, amelyben zenét tudok vágni, ebben valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
A Sony Sound Forge-programot ismerem de sajnos nem találtam magyar nyelvűt és az angol tudásom nem a legjobb 15évesen, ha tudtok valami jó programot a zenevágáshoz akkor jó lenne ha megírnátok. Köszi

2012. máj. 13. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Ki kell ábrándítsalak hamar, a professzionális programok legtöbbje nincs fordítva és hogy őszinte legyek, erre nincs is szükség, no meg komolyabb igény sem. Főleg mert nem könyvet olvasol - épp csak meg kell tanulni, hogy melyik funkció mit csinál. Az olyan szakszavak mint "Resampler" vagy "Equalizer" például egy egyébként angolul tudó, de hozzá nem értűnek épp olyan kínai, mint egy angolul nem tudó hozzá nem értőnek, ha érted mire gondolok. :) Ez igaz a Photoshopra, Vegasra és a többi profi programra is egyébként.

Persze ez csak az én véleményem. És a Sound Forge -nál egyszerűbben kezelhetőt nem hiszem, hogy találsz.

Talán az ingyenes Audacity -hez fordítás is van, mint hogy az Open Source program, a helyedben tán megnézném.

2012. máj. 13. 20:05
 2/2 gepzene ***** válasza:
Ahányszor csak elém került bármilyen kényszeresen magyar felület, könnyesre röhögtem a térdemet. A magyar szaknyelv is az angol terminológiát veszi át, ez így praktikus. Audacity és Reaper jó lehet, van hozzájuk bőven magyar tutorial. :)
2012. máj. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!