Windows7 újra rakás előtt, az asztalon lévő fájlokat vissza tudom hozni valahogy?
Figyelt kérdés
Igazából csak egy fájlról lenne szó, egy videó project filéről. Nagyon fontos lenne!2012. máj. 13. 11:29
1/9 A kérdező kommentje:
Mindig csinálok mentést amikor reinstallálom a windowst, de valahogy azt pont nem mentettem el...
2012. máj. 13. 11:30
2/9 anonim válasza:
ha nem formázod akkor igen
de én inkább átraknám egy másik pariciora a fájlt :))
engem már ért meglepetés
3/9 anonim válasza:
Az asztalon levo fajlok parancsikonok. Amennyiben nem az OS particiojan vannak a programok, visszahozhatok. Ellenben minden programot vissza kell tenned.
Ha szemelyes fajlokra gondolsz, akkor tedd at egy masik particiora, vagy tedd ra egy kulso eszkozre (pendrive, memoriakartya, CD).
4/9 A kérdező kommentje:
Másik patrícióra rakom őket, csak ezt valahogy pont nem raktam át... Minden file megvan az asztalról, csak az nem. Egy terás vinyóm ketté van osztva, a 100 gigáson van a rendszer a többin meg adatokat tárolok. Azt a patríciót amin rajta volt le formáztam de csak ilyen win7 féle gyors formázás volt. Kb 2-3 másodpercig tart mindig az egész. Vissza tudom hozni valahogy?
2012. máj. 13. 11:37
5/9 A kérdező kommentje:
Ja és nem parancsikonról van szó, hanem project filéről, amiben a programhoz kapcsolódó beállítások voltak. Azért kell a file, mert abban voltak azok a beállítások amik kellenének.
2012. máj. 13. 11:38
6/9 anonim válasza:
El kell hogy keseritselek, de nem tudod visszahozni! :/
7/9 A kérdező kommentje:
Úgy tudom csak akkor veszett a dolog ha teljes fájlrendszer formázást hajtok végre.
2012. máj. 13. 11:51
8/9 anonim válasza:
Getdataback programmal FAT fájlrendszerben sikerült teljes formázás után visszanyerni az adatokat. Lehet működne NTFS fájlrendszerben is. (elvileg addig vissza lehet szerezni, amíg nem írod felül a szektorokat)
9/9 A kérdező kommentje:
most próbáltam ki, és nem hozta vissza
2012. máj. 13. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!