Windows XP Service Pack 2-ból Service Pack 3 frissítés?
Figyelt kérdés
Lehet olyat hogy az sp2-s gépemet felfrissítem sp3-ra és megmarad minden eddig feltelepített alkalmazás?2012. máj. 13. 10:38
1/12 P.O.C. válasza:
Lehet. Letöltöd ezt és telepíted:
(Gond csak akkor lehet, ha nem legális a Windows, de ott sem feltétlenül...)
2/12 anonim válasza:
3/12 A kérdező kommentje:
És ha ezt felrakom minden megmarad?
2012. máj. 13. 10:44
4/12 anonim válasza:
frissitések kikapcsolni és öröm
5/12 A kérdező kommentje:
na tehát ha azt elindítom akkor felfrissíti magát sp3-ra és megmarad minden eddigi feltelepített program?
2012. máj. 13. 15:47
6/12 P.O.C. válasza:
Így van. Független attól, hogy a Windows Update -el vagy külön letöltött csomagot használod.
8/12 anonim válasza:
nekem valahogy minden megmaradt. letöltöttem, telepitettem é nem estek ki a programok :>
9/12 Baranyai Péter válasza:
Nem kell aggódnod. Ha frissíted az op. rendszert sp2-ről sp3-ra, akkor megfog maradni minden egyes programod, fájlod. :)
10/12 anonim válasza:
Ma vetettek meg egy szerencsétlenel bootba hivatalos TOTAL COMANDERT 14 ezer pizér
nem hülyeségből mondom hogy anyám vasutad
de ezentul MOZDONY vezető a HÉVEN
ennyire nem lehet tudatlan ez az orság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!