Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 est hogyan kell...

Windows 7 est hogyan kell telepíteni?

Figyelt kérdés

Ki lehet írni CD re vagy csak DVD re lehet?

Kell még valami + hozzá vagy semmi? Ez lenne az egyik kérdésem a másik meg az ha a torrent oldalról leszedek egyet akkor a CD kulcsot honnan tudom elkérni kitöl? Köszönöm előre is!

2012. máj. 12. 23:31
 1/7 A kérdező kommentje:
És még ennyi kérdésem lenne hogy melyik Officet érdemes fel tenni a gépre melyik a legújjabb office? Köszi előre is mindenkitől a választ! :)
2012. máj. 12. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Arra írod ki amire akarod lényeg hogy elférjen a cd,dvd-n

Azt,hogy hogyan aktiváld arra majd rákeresel a neten aztán megkapod rá a választ.

Amúgy ki írod beleteszed a gépbe a dvd majd ujraindítod a gépet ki fogja majd írni,az indításnál,hogy szeretnéd e botolni vagy mi a fas* aztán nyomd meg az entert majd töröld a régi partíciót és telepítsed egy üresre aztán csak next next balabla könnyű nem kell beszarni tőle :D

De olcsóért megcsinálom neked ha akarod és még aktiválom is és nem kell szakembert hívnod és nem lesz neked drága.

Ha érdekel írj privit.

2012. máj. 13. 00:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok nekem megvan a legújabb tökéletesen működik ha kell elviszem azt is és fel is rakom neked ingyen+a oprendszer telepítéssel együtt.
2012. máj. 13. 00:32
 4/7 lindmayer ***** válasza:

ha pesti vagy ey sörért megcsinálom:D

csak vicceltem, az a haveroknak van

amúgy ha tud a géped usbről bootolni(a két-három éves gépek is mind tudnak), akkor egy 4 gigás pendrive is elég és nem kell kidobni ezért egy lemezt

2012. máj. 13. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Office: egyértelmű - Office 2010!
2012. máj. 13. 10:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Még most ismerkedek a rendszerrel amugy köszönöm nektek ha valami eszembe jutna akkor szolok. :)
2012. máj. 13. 10:32
 7/7 lindmayer ***** válasza:

office- egyértelműen libbreoffice

mindent tud, mint az ms-es megoldás, amit nem azt meg úgysem használom(pl: több gépről nem fogom ugyanazt a dokumentumot szerkeszgetni), és az ingyen van, vagyis nem kell a seriallal szórakozni

2012. máj. 13. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!