Létezik olyan program, amely egy zeneszám alaphangerejét meg tudja dobni úgy, hogy ha elmentem az aktuális változtatást, akkor a zeneszám hangosabb lesz?
Free YouTube to MP3 Converterrel szedem le a zenéekt YouTube-ról, High Quality True Stereo MP3 (320 Kbps, 48 kHz, Stereo) beállítással szedek, a "General" menüpont alatt pedig ez van beállítva: "Desired video quality: MP4, 4K, 4096x3072).
Leszedtem a GoldWave-t, elindítottam vele a zenét, de a hangerő itt is ugyanakkora, és a csúszka a 100%-on van.
Igen, a csúszka 100%on van, mert ez most a 100%.
Ügyelj arra, hogy a teljes zeneszám világoskék alappal legyen jelölve, csak a világoskék részen fog végbemenni a változás.
Menj a menüben az Effect->Volume->Change Volume menüpontra, és ott vagy a presetből kiválasztod pl a 150%ot, vagy a csúszkát félretolva mehet 100% fölé.
Az Effect->Volume->Maximize Volume menüpontban megkeresi automatikusan a legmagasabb hangerejű részt, és az alapján felhangosítja az egész zeneszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!