Mikor frissítik a google earth-t?
Figyelt kérdés
Még idén nem frissítették, tudja valaki, hogy mikor fogják?2009. jún. 25. 14:05
1/5 anonim válasza:
Nem fogják már szerintem. Felváltotta a Google Maps.
2/5 anonim válasza:
Miért nem az illetékest kérdezed? Bizonyára hiteles választ fogsz (fogunk) kapni.
3/5 anonim válasza:
Szerinted mit kellene frissiteni a "Google Föld"-ön?Mert az én véleményem szerint mindent megmutat, amire egy átlagember kiváncsi.(Az átlagember definiciójától ezuttal eltekintek)
4/5 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak köszönöm szépen.
Második válaszolónak: Szerinted ki az illetékes?
Harmadik válaszolónak: Szerintem a műholdképeket kellene frissíteni, mert lehet, hogy épül ez az időközben.
Talán van aki kivácsi rá.
Egyébként pedig tényleg egyre bunkóbb válaszolók vannak ezen az oldalon.
2009. jún. 26. 15:51
5/5 anonim válasza:
Ki az illetékes? Mindenképpen azok, aki ezt nekünk csinálják, nagyon profi szinten.
Az igaz, hogy a képek nem frissüknek eléggé, de gongolj bele, egy ilyen rendszeres - havi?, negyedéves? - frissités menyibe kerülne. Nekik.Mert nem csak e Te környezetedben van változás, hanem másutt is a földön (Földön?)A központjukban "elrepülhetsz". Velül, és csodálatos 3D-s képeket is láthatsz, sőt még belülre is betekinthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!