Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Deathlord.eu torrent oldal...

Deathlord.eu torrent oldal mennyire figyelmes aránycsalásban (ratiomaster)?

Figyelt kérdés

kb. 1 órája én írtam ki a kérdést Ratiomasterrel kapcsolatban.

Azt szeretném megkérdezni hogy DeathLord mennyire ismeri fel az aránycsalókat?

Én seedelek rendesen, de sajnos nem elég az internet sebességem és nemsokára törölnek ha nem teszek valamit.

Csupán kiegészíteném a feltöltésem 10 és 40kbps között váltakozó hamis feltöltéssel. Ha elérem az 1,5-ös arányt akkor leállítom. Csak félek hogy most pedig ezért fognak törölni ha észreveszik. :S

2012. máj. 8. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha észreveszik, akkor nem a sebesség miatt fogják, hanem más miatt.

Ha kicsi a sebességed akkor seedelj sokáig, és ne ész nélkül tölts el, esetleg csinálj puffert más anyaggal, ami után nyugodtan ronthatsz arányt.

Ha meg akarod kockáztatni a törlést, vagy nem számít az oldal annyira, akkor csalj. Ha bent akarsz maradni, akkor a jövőben is seedelni kellesz, így akár ezt most is elkezdheted. Rengeteg módja van az aránynövelésnek úgy, hogy tisztességesen csinálod.

2012. máj. 8. 15:52
 2/2 A kérdező kommentje:
De a deathlord az figyelmes oldal? Ők is ugyanúgy észreveszik mint beload vagy ncore?
2012. máj. 8. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!