Honnan tudom letölteni az Adobe Photoshop teljes, magyar nyelvű verzióját letölteni ingyen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 18:20
1/10 anonim válasza:
Ez egy lite verzió, de kb tökéletes... [link]
2/10 anonim válasza:
Nekem is szükségem lenne rá. De én innen nem tudtam letölteni. Addig lejutottam hogy leöltés indítása. És akkor kidobja hogy oldalbetöltési hiba. A fájlt nem találja ezen a helyen. :S
Esetleg máshonnan le lehet??
3/10 anonim válasza:
Nálam működik. Az oldalon a "pass" fölötti "letöltés"-en katt, ez eldob a data.hu-ra, ott ingyenes letöltést választani, várni néhány percet, majd ismét katt az ingyenes letöltésen, és indítani a letöltést...
Remélem sikerül!
4/10 anonim válasza:
A telepítéshez jelszót kér,mit kell beírni ?
5/10 anonim válasza:
Ott van az oldalon. ( A "pass", a password rövidítése...szóval, pass: oi2o! )
6/10 anonim válasza:
Nagyon köszönöm a segítséget a jelszóhoz,most már működik.
8/10 anonim válasza:
13:38 hát te h*lye vagy! vagy csak nem tudsz olvasni! Azt kérte, hogy Teljes verzót magyarul és ingyen. A tiéd pedig FIZETŐS. Istenem, h lehet egy ember ilyen fogyatékos
9/10 anonim válasza:
a 13:38-as ismét egy ojan válaszoló aki beírta a google-be h mit keres a kérdező és a harmadikat kiválasztotta...
de nagyon nem érdekli hogy használható e a link...
utálom ezeket...
10/10 anonim válasza:
Szia! SOkak problémája ez, ezért feltöltöttem! *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!