Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van e minden telefonhoz...

Antal0147 kérdése:

Van e minden telefonhoz kompatibilis program ami ki irja a telefon számot ha a hivo fél privátbanhiv fel? Van ezel sok zaklatásos ugy gyorsan végzödne + a szivatásos ugyek is

Figyelt kérdés

ha lehet és ha van valakinek akor ide irja komentbe a program linkjét(weboldal cimét)

elöre is köszi a válaszokat am sorry a helyesirásom miat senki se tökéletes

#program #zaklatás #priváthivás
2012. máj. 6. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha én letiltom a készülékemen (Android), hogy a telefonszámom továbbításra kerüljön, akkor Te már bármit felrakhatsz, nem látsz semmit..

(A szolgáltató persze tudja)

2012. máj. 6. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:

na én ojan programot keresnék amihez nem kel bevini a szolgáltatohoz hanem egyböl ki irja a számot

vagy akor a szolgáltatonál egy ojan opcio ha privátban hivnak le nyomsz egy gombot és akor ki irja neked a telefonszámát a központ és akor meg lene oldva nagyon sok zaklatási ugy +nem kléne több ezer forintot ki költeni a zaklatora ha miata vetél uj telefont és uj kártyát bele de azért érti mindenki hogy miröl akarok beszélni ?

a helyes irásom most se a legjob bocsi

2012. máj. 8. 06:49
 3/3 A kérdező kommentje:
juhj bocs a késésért nem volt idöm géphez ulni + el felejtetem jelszavamat Xd amugy meg te komenter elötem lévö nem csak androidban lehet le tiltani a számot meg nem mindenki van androidos teloja pl öregeknek
2012. szept. 2. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!