Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mafia II-ben Last Mission...

Guhax kérdése:

Mafia II-ben Last Mission (többi lent)?

Figyelt kérdés
Az lenn a kérdésem, hogy Mafia II-ben meg csináltam végre a 15 missziót és már azt hittem, hogy végre tudok úgy játszani hogy csak megyek kocsival, meg boltot rabolok stb.. erre meg nem tudok vele ÚGY játszani hanem csak a utólsó küldetést tudom meg csinálni...na szóval nem tudnátok nekem valahogy el mondani hogy hogy tudom meg csinálni hogy csak úgy mennyek?? egyáltalán lehet ilyet??

2012. máj. 6. 06:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Itt nem úgy van mint a GTA-ban.Ha megcsináltad az utolsó küldetést akkor vége a játéknak.Jó kis játék csak sajnos nem sok mindent lehet csinálni a küldetéseken kívül
2012. máj. 9. 20:28
 2/4 anonim válasza:
Egyszerűen csak betöltesz egy küldetést,de ahogy elkezdődik pl. felébredsz és csörög a telefon, felveszed, felöltözöl, kimész az utcára, de mész oda, ahova mondja, hanem járkálsz az utcán, boltokat rabolsz, kocsikat lopsz. Ennyire egyszerű.
2012. jún. 9. 19:33
 3/4 anonim válasza:
BOCS: " de NEM mész oda..."
2012. jún. 9. 19:34
 4/4 anonim válasza:
Szerezd be valahogy a Joe kalandjai DLC-t. Ott Joeval kapsz küldetéseket sok embertől pl. Bruski, Marty, Eddie, stb. És van egy free ride mód a játékhoz ott lehet fegyverrel menni az épületkben, gyilkolászni stb.
2012. júl. 15. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!