Hogyan tudnám ÉLVEZHETŐVÉ tenni a GTA IV-et a gépemen?
Figyelt kérdés
Videokártyám, memóriám minden jó hozzá...egyedül az a gond hogy nem két magos a procim :/ És hihetetlenül akad.. engem nem érdekel a grafika csak ne fagyjon ennyire. Grafikát minimumra állítottam mindenhol, a képernyőfelbontást is stb. még játékgyorsító programot is használok.. de élvezhetetlen a játék. Van segítség??2012. máj. 5. 18:50
11/11 -Dominik98- válasza:
üdv bocsi de sokat tudnátok nekem segíteni egy letöltési oldallal a low end gs editionhoz nagyon szépen köszönöm nekem is régi gépem van és akadozik ezért kérlek küldjetek linket a low end gs-hez köszike örök hálám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!