Ha lejár a Voipwise kb.3 ingyenes órája, biztos, hogy újratelepítés után újra használható?
Azt még hozzátenném, hogy nem ismerem a progit, csak általában így működnek a korlátos programok. (Hacsak nem logolják az IP-det egy központi szerveren, mert akkor ha statikus IP-d van, akkor gáz)
1. válaszoló
Köszönöm ezt a rendszer visszaállítós ötletet, eddig erre nem is gondoltam. Mégiscsak egyszerűbb, mint a win reinstall. :) Bár a leírásban azt írják hogy a progit kell újratelepíteni. Amúgy a barátnőm sajnos nincs netközelben, úgy egyszerűbb lenne a dolog persze. Így csak az ingyen SMS küldő oldalak meg ez a progi marad, ha nem akarom, hogy a gatyám is rámenjen.
Mindenesetre várom azok válaszát, akik ismerik is ezt a programot!
Szia
Én egy éve használom a programot és egy két jó tanács:
1.: Ha telepítetted akkor ne töröldd a telepítőjét, hanem tedd ki az Asztalra! Így mindig kéznél lesz. Nekem is már kismilliószor lejárt, és ??? Töröltem, ott volt és újraraktam!!! Nem kell ide idő..micsoda...
2.: Igen , azt hiszem nálam nincs gond vele. 16 perc 40 másodpercet enged egy huzamban,de nem gond mert újra lehet hívni...
Lényegében leírtam mindent: janihyuga
Nagyon szépen köszönöm! :)
király :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!