Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft 64bit java frissítés?

Minecraft 64bit java frissítés?

Figyelt kérdés
egy 64bites operációs rendszerem van,a minecraftban a távoli (far) nézetnél a minecraft kéri a 64bites javat nekem most egy 32bites van,telepítettem a 64bitest de a játék még mindíg azt írja hogy nekem a 32bites van, mit kell még csinálni hogy jó legyen ?

2012. máj. 4. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
az xp csak 32 lehet azt hiszem. Szóval a 64-es xp is 32-nek számít. Windows 7 x86 a jó azt hiszem. remélem tudtam segíteni!
2012. máj. 4. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:
windows 7 64bitem van
2012. máj. 7. 20:20
 3/4 anonim válasza:

Az MC néha eljátssza, hogy frissíts csak 64 bitesre, pedig már ezt megtetted. Nincs ezzel gond, legtöbb esetben úgy is a hardverkonfigurációé a döntő szerep az FPS értékben. Ha nagyon szaggat próbáld ki az OptiFine modot (ha jól állítod be nagyon sokat dob az FPS-en) vagy egy DirectX launchert MC-hez.

-Gy

2012. máj. 9. 00:19
 4/4 anonim válasza:
ungorimresandor TE egy hülye vagy! Ha nem tudsz semmit a témáról, akkor ne szólj hozzá! Windows XP-ből is van 64bit-es de, hogy tisztázzuk az x86-os rendszer a 32 bit-es, az x64-es pedig a 64bit-es. Ahhoz pedig, hogy tudd használni a "Távoli nézetet" 64bit-es Java-t kell használnod, amit úgy tudsz telepíteni, hogy elindítod az Internet Explorer 9 64bit-es változatát(NEM nem firefox-ot nem chrome-ot azok nem 64bit-esek!)(a minden programm lista tetején érdemes keresni a start menüben) és csakis onnan felmegyünk a Java oldalára és telepítjük, majd aktiváljuk ( www.java.com/en/download/installed.jsp ) majd ha ezzel megvolnánk, át kell alakítani a jelenlegi minecraftot, hogy 64bit-es verzióban induljon el( erre itt egy leírás: [link] ) vagy letöltünk egy kész 64bit-es Minecraftot, mert aki idejön annak ez az legegyszerűbb pl: itt egy video http://www.youtube.com/watch?v=p_fxSLzp7bM a letöltés video leírásában található, és a telepítőben külön felhívja a figyelmet, hogy át kell írni a start.bat-ot a telepítés után amennyi RAM-od van (alapból 4GB-ra van beállítva, szóval akinek pontosan annyi van annak nem kell hozzányúlni) ha kevesebb RAMod van mint 4GB csak át kell írni jegyzettömbbel, ha nem teszed meg nem fog elindulni. Aki az alapján nem érti az játszon tovább 32bit-sel, vagy vegyen konzolt és játszon azon...
2012. aug. 8. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!