Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom az alábbi...

Miért nem tudom az alábbi videót Format Factory-val átkonvertálni? AVI-ra vagy MPEG-re szerettem volna, de csak készít egy 31KB-os fájlt és ennyi.

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 3. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
mert flv van be állítva
2012. máj. 3. 22:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, de ez nem a konvertálási fotó, csak egy Format Factory-s "media info" az eredeti videóról, ami ugyebár FLV formátumú.

Mi lehet a gond vele, azon kívül, hogy FLV? Eddig már többszáz FLV-t átkonvertált, ez az első olyan, amivel nem bír... :(

2012. máj. 3. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Megtudod adni a flv forrását hogy honnan töltöted le?
2012. máj. 3. 23:38
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, ez volna az:

[link]

2012. máj. 4. 00:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Használd ezt FF helyett

[link]

2012. máj. 5. 12:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: az ötleted bevált, hálásan köszönöm!:) Nem tudod, ugyanez a progi tud MKV-ből AVI-t csinálni?
2012. máj. 6. 00:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Azt is tudja. Itt megtalálod, hogy miből mibe képes konvertálni:

[link]

2012. máj. 6. 09:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget!

Szerinted ha átkonvertálok egy videót MKV-ből AVI-ba ezzel a programmal, rá tudnék égetni egy hozzá illő feliratot vagy utólag kell valahogy ráilleszteni? (A felirat persze csak az MKV verzióhoz passzolna eredetileg.)

2012. máj. 6. 23:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Feliratot nem tud ráégetni a videóra ezt csak egy másik programmal tudod megtenni.
2012. máj. 7. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!