Letöltés, letöltő program segítségével, eltűnt fájlok, mi történhetett?
Eddig, ha le akartam tölteni bármit is, a letöltő programban megjelenítette egy kis ablakban, hogy mit is fogok tölteni egyáltalán, amit én mindig leokézhattam, vagy elvethettem, ha meggondoltam magam.
Ez most teljesen megszűnt, nem kérdez rá, és olyan, mintha nem is érzékelné a gépem ezeket a torrentes fájlokat (vagy miket) - amiknél régen a letöltő programom kis jele volt a név előtt, most azonban azt a jelet látom, amit a gép akkor teszi ki, amikor nem tud valamit beazonosítani.
Nem tudom, mi a gond, de remélem, érthetően írtam el a problémámat, és tud valaki segíteni...
Pont az maradt ki, ami fontos: a program neve.
Torrentnél ez a uTorrent lehet. Ha a program telepítve van, akkor a fájltársítások is működnek, és a .torrent fájloknak is van ikonja, megnyílik a programban.
Ha most valamiért mégsem, akkor egyszerűen újratelepíted a programot (utorrent.hu). Az alapértelmezett beállítás szerint a fájllista és a kiválasztások lehetősége felugrik, de ha mégsem, akkor a beállítások/UI beállítások részen lehet pipálni, hogy legyen ilyen ablak hozzáadáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!