Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom kikapcsolni?...

Hogyan tudom kikapcsolni? (Windows 7, többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a problémám hogy mindig mikor akarok telepíteni valamilyen programot,akkor a exe-je indítása után kiad egy ablakot ahonnan csak úgy lehet kimenni ha válaszolok h telepítem-e vagy sem.Tudjátok miről beszélek.

(remélem :D )

Szóval ezt hogyan lehet kikapcsolni?Csak mert eléggé zavar hogy minden bekapcsoláskor kiad vagy 3 ilyen és az a legzavaróbb hogyha lent marad tálcán és nem bírom eltüntetni,és nem birom használni a tálcát...

2012. máj. 2. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:
UAC-ot kell kikapcsolni....
2012. máj. 2. 15:45
 2/2 Gyuri9 válasza:
Amikor kinyomja az ablakot akkor lessz az alsó sorok között egy apró betűs rész(a szövegre már nem emlékszem,de valami kockázati dolog azt hiszem).Ha arra rákkatintasz akkor kiad egy csúszkát,azt húzd le minimumra,és többet nem zaklat.
2012. máj. 3. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!