Sok fényképet dokumentumot a számítógépről, főleg fényképeket. Van-e letölthető program, illetve hozzáértő mennyiért vállalja ezek újbóli megjelenítését?
Nem a leformázás jelent problémát, hanem a meghajtó további használata, ami során a fájlírások felülírják a törölt tartalmat.
Minél régebben volt törölve valami, és minél több írási művelet lett elvégezve az eszközön, annyival romlik a visszaállítás esélye.
Program: Recuva, GetDataBack for NTFS, és még a Google is kiad pár találatot.
Amelyik fájlokat megtalálják a programok, és azok visszaállíthatóak, akkor újra meg tudod jeleníteni és használni azokat. Ha csak fájltöredéket találnak a programok, akkor részben felül lettek írni és nem használhatóak, míg amit nem találnak, azok elvesztek.
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek, leköteleztek!
Az első válaszadó nyomán a Recuva programját használtam, igen mérsékelt sikerrel. Azonban örültem, ha kevés találatot is adott ki, de valamit visszanyertem.
Van olyan videó is, ami is igen gyenge minőségű, bizonyos szűrőkombináció miatt nem tudja lejátszani, de reménykedem, hogy ismeretekre szert téve esetleg rehabilitálhatom.
Szép napot/estét mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!