Youtubról letöltött videót hogy tudok átkonvertálni MP3-ba?
videót mp3-ba? Az már mp4, nem? Csak mert az mp3 egy audio tömörítési algoritmus.
Vagy egy youtube video HANGJÁT akarod mp3-ba? Az egyszerű. Leszeded a youtube-os videot, letöltöd a VirtualDub nevű programot. Azzal megnyitod a videót, és szétnézel a menüpontjai között, ugyanis tud olyat, hogy kimenti a video hangját wav formátumba. Valószínűleg valami ilyesmi lesz, hogy "Save to wav". Meg fogod találni.
Aztán ha lementetted, beírod a google-be, hogy "wav to mp3 converter". Találni fogsz 12412523461246 db programot, amit le lehet tölteni és tud wav-ot konvertálni mp3-ba. Aztán megfogod a wav-ot és átkonvertálod az egyikkel mp3-ba. És ott a youtube-os videód hangja mp3-ba.
nyitsd meg ezt: *****
1. Enter Video url below: alá bemásolod a videót. pl.: http://www.youtube.com/watch?v=4f6HJVvnBIU
2. Rákattintasz a downloadra, és követed tovább az utasítást. Nem sokára kész is az MP3-ad.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az előző válaszoló vagyok. Amit az előbb írtam, az akkor jó, ha egyből a youtube-ról csinálod, nem kell letöltened a videót.
Viszont ha már a sz.gépeden lévő videókat szeretnéd konvertálni, akkor én a Format Factory-t ajánlom, még sok formátumra lehet konvertálni a fájlokat vele, és magyar.
Előző válaszadónak annyit hogy még a Format Factory sem tud videót audioba konvertálni.
Egyébként én ezzel a progival szedem le az mp3-at a You Tube-ról.
És itt a hármas számú "Free You Tube To Mp3 Converter-rel"
FormatFactory tényleg konvertálja mp3-ba...én is próbáltam már.
YouTube-ról még egy szavazat a VideoGet-re, ahol már eleve mp3-ba is menthetsz, de akár wav-ba...stb.
11.45 vagyok.
OK. Győztetek, tényleg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!