Mi a baja az svchost -nak?
Figyelt kérdés
A gép bekapcsolása után nem soká bead egy pár db. hibaüzenetet.
svchost.exe -Rednszerhiba
és alá azt írja: A program nem indul el mert a ...dll hiányzik a számítógépről.......
5 db o dob be és mindig más dll-t ír.
Mi a megoldás? (gép újra rakás vagy program újratelepítés?)
2012. ápr. 29. 18:01
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg egy korábbi rendszer visszaállítást, ha az sem oldja meg, akkor legegyszerűbb újra húzni a gépet. Bár vannak programok amik ilyen rendszerhiba kijavítók de azok hosszútávon nem szoktak beválni.
2/3 anonim válasza:
Legvalószínűbb, hogy RAM hiba okozza a dolgot, hacsak nincs szoftveresen halálán a rendszer.
3/3 A kérdező kommentje:
tavaly augusztos elején vettem a gépet azóta ez a win7 van rajta, felraktam valami procis svchostos cuccost, aztán megnéztem a system32-be és ott voltak a hiányzó .dll fájlok szóval lehet megoldottam
2012. ápr. 29. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!