Ez lehet probléma? (lent a többi)
Olyan nincsen hogy csak a Win7 működik és más nem... Maximum problémásabb a drivereket összevadászni de nem lehetetlen. Én is raktam már laptopra XP-t mert gyárilag Win7 volt rajta, viszont 1 giga rammal az halott dolog. Összeguberáltam netről ami kellett és azóta is használja a tulaj a gépet.
[link] itt még a wifihez is van driver. És ez csak az első oldal amit a gugli talált. Javaslom olyan telepítse újra a gépedet aki tényleg ért is hozzá és nem csak telepít és kattintgat.
Köszönöm, ezt az oldalt már én is megtaláltam, csak az Atheros,Broadcom és Intel közül nem tudtam melyiket kell letöltenem.
Az Intel(R) HD Graphics kártyámnak meg konkrétan ez a baja:A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
Újratelepítettem, de ugyanez a helyzet
Rakj fel egy everestet [link] és ott nézd meg milyen hardvered van pontosan, és akkor ahhoz lehet keresni drivert.
Ha nem akarsz nagyon bajlódni ilyennel, tölsd le a Driver Genius-t ami keresnek neked megfelelő drivert és nincs gond. Néha én is ezt használom ha hoznak nekem olyan gépet amihez se lemez se semmi és régebbi gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!