Hogyan lehet Egy zenének csak az énekrészét leszedni?
Akkor lehet megoldani, ha a kiadó vagy stúdió kiadja az anyagot, amiben külön van a hang és a zene, majd azt használják fel amelyiket akarják.
De az a szám, amiben minden egyszerre jelen van, nem lehet szétválasztani.
Értem!
És azt honnan tudom hogy a kiadó kiadta úgy és honnan tudom leszedni vagy megszerezni?
Köszi az eddigi válaszokat!
Multitrack vagy multi-track az eljárás neve, és nekem egy ilyen csomag is ezen a néven szerepel.
Ezt nem feltétlenül fogják automatikusan megjeleníteni, hiszen ott van benne a zene összes része, amit szabadon fel lehetne használni. DJ-k szokták ezt talán megszerezni, mert ők ilyen részekből építik fel a zenét, vagy pedig az előadó rendelkezik vele. Én például az egyik előadó saját oldaláról töltöttem le, mert ők osztották ezt meg (ez persze underground volt, a pop-ipar máshogy működik, őket a bevétel érdekli, és ingyen aligha adják ki a pénzt fialó számokat, főleg annak alapjait).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!