Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Mozilla mennyire energia...

A Mozilla mennyire energia igényes szoftver?

Figyelt kérdés
Van egy 6850-es videó kártyám. Van hogy netezés közben maximumon használja a Mozilla a vga-t. Pl gmail levelező progi. Ez normális? Vagy esetleg van valami szoftveres baj a gépemben? Esetleg beállítási probléma?
2012. ápr. 29. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem 5450 olcso kategoriás kárya és csak 32% használja a videokártyát

4650nél is anyival használta lehet valami szoftveres gond lesz vagy fel raktál valami toolbart ami huza

2012. ápr. 29. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kukacos a rendszered.Egy ilyen kártyát még a legnagyobb játékok sem izzasztják meg maximumon.
2012. ápr. 29. 09:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Először arra tippeltem hogy valami baj lehet az illesztő progival.Most a napokban feltettem a legfrissebb verziót,és ugyan azt tapasztalom. Mit érdemes akkor tennem? Ezért rakjam újra a rendszert?
2012. ápr. 29. 10:28
 4/4 A kérdező kommentje:
De hozzá kell tennem hogy nem minden weboldal használja ennyire a kártyát. Nem lehet hogy attól függ mit nyitok meg,milyen oldalon vagyok?
2012. ápr. 29. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!