J.Ádám kérdése:
A goalunited internetes játékhoz hack van?
Figyelt kérdés
keresgéltem az interneten de állandóan kikel tölteni kvízeket és utána kéri a telefonszámot meg hogy erősítsem meg SMS-benn.2012. ápr. 28. 18:38
2/9 A kérdező kommentje:
Am a dologhoz tartozik hogy egyet sikerült leszednem el is indul de mikor végez a fel töltéssel hibát ír:.Net framework error
2012. ápr. 28. 18:51
3/9 G.Viktor válasza:
Tisztelt Ádám.
Ilyen online játékokhoz nem fogsz találni olyan hacket amit olyan kreditet ad amiért fizetned kéne.Ne is álmodj róla. Ekkora hülyeséget még nem hallottam!De azért nevettem rajtad egy jót. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor csinálj eggyet sógor xD :D
2012. máj. 3. 17:18
5/9 G.Viktor válasza:
ki vagy te hogy a sógorodnak nevezz te bitang GEEEK
6/9 A kérdező kommentje:
Az akivel 15 óra múlva együtt piázol :P
2012. máj. 3. 17:32
8/9 anonim válasza:
Hiszen annak akkor jónak kéne lenni...
A Net framework error-t miért írja ki???
Net Framework-ból a legfrissebb verzió van meg?
azzal lehet a gond. szerintem ha frissíted,akkor jó lesz.
Am én is próbálkoztam leszedni hacket a játékhoz,de nem tudtam letölteni egyet sem. :/
9/9 lambera válasza:
És ezt a hacket honnan töltötted le ádám ? Légyszives küldenél linket vagy valamit ? Előre is köszi !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!